35 minútová záležitosť: Zapečené bravčové mäso plnené syrom a slaninou

Dnes si pripravíme šťavnaté bravčové mäso so syrom a slaninou. Uvidíte, že si na ňom pochutí úplne celá rodina. Všetci členovia rodiny. Mäso má úplne božskú šťavu a nedá sa mu absolútne odolať. Musíte si ho vyskúšať pripraviť, najlepšie ešte dnes.

Uvidíte, že chuť Vás milo prekvapí. Kombinácia mäsa a syra je jednoducho geniálny. Na tomto receptu si musí pochutnať naozaj každý! 

 

INGREDIENCIE:

  • 1 kg bravčového mäsa
  • 10 dkg strúhaného syra
  • 10 dkg anglickej slaniny
  • 2 PL oleja
  • 1 dl smotany
  • korenie
  • soľ

POSTUP:

  1. Z oboch strán osmažte mäso vcelku, v horúcom oleji. Osmažené mäso nakrájajte na menšie plátky. Na každý plátok dajte slaninu a zasypte syrom.
  2. Náplň môžete obohatiť cibuľkou a šunkou. Naskladajte mäso do alobalu, zalejte olejom, v ktorom bolo mäso vyprážané, pridáme pár lyžičiek vody a stlačíme okraje fólie k sebe
  3. Nalejte dva poháre vody do zapekacej misy a do nej vložte alobal s mäsom. V predhriatej rúre pečte jednu hodinu na vysokú teplotu.
  4. Potom mäso vypnite, vytiahnite, odbalte a dajte na tanier. Soľ a korenie zmiešajte so smotanou.
  5. Trochu zmes prehrejte v hrnci a nalejte na mäso. Máme hotovo! Dobrú chuť!
  6. Zdieľajte tento báječný recept na zapečené bravčové mäso so syrom a slaninou is Vašimi priateľmi. Určite si tiež pochutnajú! 

ZDROJ:ketkes.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>