Famózne cesnakové krutóny, chutnejšie ste nejedli, vhodné k čaju, k pivu a na občerstvenie

Tieto krutóny budú oslovovať všetkých. Sú vhodné k čaju, k pivu a na občerstvenie.

Zloženie:

  • malá bageta – 1 kus
  • maslo – na potieranie
  • cesnak – 3 klinčeky

Príprava:

Cesnak očistite a nakrájajte na malé kúsky. Bagetu nakrájajte pod uhlom na plátky, natierajte maslom a posypte cesnakom. Pečte 5-8 minút v peci predhriatej na 220 ° C.

Hotovo!

ZDROJ:dompelenpomyslow.pl

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>