Fantastická snehová poleva, nerozteká sa a dokonale si udržuje svoj tvar, môžete ju použiť na akýkoľvek dezert

Hľadáte recepty na prípravu cukrovej polevy? Tak tento je jeden z najlepších. Je vhodná na zdobenie medovníkov, koláčov, na torty a plnky.

zloženie:

  • vaječné bielko – 1 ks
  • práškový cukor – 200-250 gr
  • citrónová šťava – 1-2 lyžičky

Príprava:

Vymiešajte vaječné bielka až do vzhľadu peny. Pridajte polovicu práškového cukru a dobre premiešajte. Nalejte citrónovú šťavu. Postupne pridajte zvyšok práškového cukru, neustále miešajte vidličkou alebo miešačom pri nízkej rýchlosti. Na vychladnuté koláče môžeme dávať hotovú  cukrovú polevu.

Bon appetit!

ZDROJ:webvinegret.ru

 

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>