Jablkový RAW koláč, plný chutných a zdravých dobrôt

Na korpus potrebujeme:

  • 1 hrnček vlašských orechov
  • 2 lyžice kokosového oleja
  • 7 ďatlí (vopred namočených)
  • Kokosový olej na vymastenie formy

Náplň koláča:

  • 3 sladké jablká
  • 1 hrnček kešu orieškov (vopred namočených)
  • 1 lyžica škorica
  • 1 a ½ lyžice citrónovej šťavy
  • ½ lyžičky medu

Na ozdobenie: 

  • 1 nadrobno nakrájané jablko, med a hrsť vlašských orechov

 

Postup:

Všetky ingrediencie na korpus na začiatku v mixéri pomixujte. Vymastite si pripravenú formu kokosovým olejom, vzniknutú hmotu natlačte na spodok formy, a nechajte chladiť minimálne na hodinu v mrazničke. Medzitým si pokrájajte jablká, spolu s kešu orieškami, škoricou, citrónovou šťavou, a medom mixujte do hladka. Nakoniec pridajte rozmixovanú náplň na stuhnutý korpus koláča, a ozdobte nakrájaným jablkom spojením s medom a vlašskými orechmi.

Dobrú chuť!

ZDROJ:takprosto.cc

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>