Jemný gaštanový koláč bez pečenia. Sladké pokušenie, ktoré budete milovať

Môžete ho urobiť za pár okamihov, nie je to zložitý dezert, ale veľmi chutný !!!

Gaštanové rezy

Zloženie:

  • 25 dkg sušienok
  • 12,5 dkg masla
  • 12,5 dkg práškový cukor
  • 2 dkg kakaového prášku
  • niekoľko kvapiek rumarómy
  • 1 dl mlieka

Na vrstvu gaštanu:

  • 60 dkg gaštanové pyré
  • 10 dkg sušienok
  • 3 dkg práškový cukor
  • 10 dkg masla
  • niekoľko kvapiek rumarómy
  • 15 dkg horkej čokolády
  • 1 lyžička masla
  • 2 lyžice mlieka

Príprava:

Sušienky sa rozdrvia, pridá sa múčka, práškový cukor, kakaový prášok, mlieko a rumaróma. Dostávame hustú masu, a vypracujeme ju bez mixéra. Potom sme dali 22 x 22 čajových lyžičiek s fóliou a tkali sušienky. A rozložíme rovnomerne me na formu o veľkosti 22 x 22.

Gaštanové pyré sa zmieša s maslom, po premiešaní pridáme rum, cukor a mleté sušienky.Dôkladne premiešame a rozotrieme na prvú vrtvu.

Čokoláda sa rozpustí s maslom a mliekom a polejem nasekajú na vrstvu gaštanu. Najmenej 2 hodiny v chladničke necháme stuhnúť a potom sa nakrájajú.

Mňam!

ZDROJ:bidista.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>