Kokosové sušienky na spaľovanie tukov, ktoré môžete jesť na raňajky, aby zvýšili váš metabolizmus

Ako ľudia, ktorí si uvedomujú zdravie, sme sa vzdali nezdravých potravín a pridali cukry, ale mnohí z nás stále túžia po sladkostiach. Preto je také pekné naraziť na recept, vďaka ktorému sa cítime dobre, fyzicky aj psychicky a zároveň uspokojujeme naše chute. Kokosové sušienky, ktoré nasledujú, sú bohaté na vlákninu, bielkoviny a zdravý tuk a obsahujú málo sacharidov.

Kokosové sušienky s vysokým obsahom bielkovín

Tento recept obsahuje približne 18 cookies.

zloženie:

  • 1 ½ šálky drveného kokosu
  • ½ šálky slnečnicových semien – surové, nesolené
  • ½ sáčku prášku do pečiva
  • 1 čajová lyžička vanilky
  • ¼ pohár medu
  • 1 čajová lyžička škorice
  • 2 polievkové lyžice kokosového oleja, rozpustené
  • 1/8 šálky filtrovanej vody

Inštrukcie:

  1. Predhrejte rúru na 180 °
  2. Slnečnicové (alebo iné) semená alebo orechy nahrubo nasekajte v mixéri / kuchynskom robote / sekačke na malé kúsky.
  3. Vložte všetky prísady do veľkej misky a premiešajte ich, kým sa nezmiešajú. Ak je cesto príliš suché, pridajte ďalšiu polievkovú lyžicu roztaveného kokosového oleja a / alebo trochu viac vody, kým nie je konzistencia cesta.
  4. Hotové cesto poukladajte s lyžičkou na plech s pergamenovým papierom.
  5. Jemne stlačte cesto s vidličkou, aby sa sploštilo.
  6. Pečieme asi 15 minút alebo do zlatohneda.
  7. Pred užívaním si nechajte vychladnúť 10-15 minút.

Kokosová šľahačka

V prípade potreby použite na vytvorenie náplne.

zloženie:

Prihláste sa do nášho bezplatného denného spravodajcu.
Získajte denné tipy na zdravie a exkluzívne ponuky dodávané priamo do vašej doručenej pošty.

  • pol plechovky plnotučné organické kokosové mlieko
  • 1/8 čajovej lyžičky vanilkového extraktu
  • ½ čajovej lyžičky škorice, muškátového oriešku alebo 1/2 polievkovej lyžice surového kakaa (voliteľné)
  • 1-2 polievkové lyžice surového medu alebo javorového sirupu (voliteľné)

Inštrukcie:

  1. Kokosové mlieko pred použitím nechajte chladiť najmenej 24 hodín, aby ste získali správnu textúru. Keď je pripravený na použitie, vyberte z chladničky a odoberte smotanu na vrchu a lyžičkou nasaďte do vychladenej sklenenej miešacej misky.
  2. Pridajte vanilku a akékoľvek ďalšie prísady.
  3. Používajte vysoké otáčky, kým nedosiahnete požadovanú konzistenciu.
  4. Rozotrite medzi 2 chladené sušienky kokosové a stlačte spolu, aby ste vytvorili sendvič..

Prispôsobenie receptov

Tu je návod, ako zaistiť, aby kokosové sušienky fungovali pre vašu stravu.

  • Ak ste diabetik, môžete zvážiť použitie organickej stevie namiesto medu, aby ste znížili glykemickú záťaž. Štvrtina šálky medu zodpovedá zhruba ½ čajovej lyžičky práškovej alebo tekutej stévie.
  • Vegan môže nahradiť med javorovým sirupom v pomere 1: 1 v oboch receptoch.
  • Slnečnicové semienka môžete nahradiť tekvicovými (alebo akýmikoľvek inými) semenami, čím získate o niečo ľahší koláčik. Prípadne môžete použiť 2 šálky drveného kokosu a semená úplne preskočiť.
  • Môžete tiež upraviť recept

Tieto vysoko bielkovinové cukrovinky s nízkym obsahom sacharidov si môžete vychutnať na raňajky alebo ako zdravé desiatu. Ak máte deti, zabaľte ich do voskového papiera na domácu vegánsku zmrzlinu.

ZDROJ:dailyhealthypost.com

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>