Kuracie kapsičky, tento recept si zaslúži vašu pozornosť! Príprava je rýchla, jednoduchá a lacná

Kuracie mäso pripravujeme asi najčastejšie. Tam sa dá jednoducho vymyslieť hociaký recept. Príprava je rýchla jednoduchá a lacná. Okrem toho, kuracie je dobré na dietu, čo je presne to, čo potrebujeme pred letom.

Dnes vám poviem, ako variť neuveriteľne voňavé a šťavnaté kuracie prsia veľmi nezvyčajné, ale zároveň jednoduchá náplň. Tento pokrm nepoškodí vašu postavu, ale dá pocit sýtosti a potešenie. Koniec koncov, správna výživa by mala byť chutná!

Ako variť šťavnaté kuracie prsia

PRÍSADY

  • 4 kuracie prsia
  • 250 g konzervované marhule alebo broskyne
  • 100-150 g tvrdý syr
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2-3 lyžice kyslej smotany s nízkym obsahom tuku
  • soľ, korenie podľa chuti

PRÍPRAVA

  1. Opláchnite mäso. Vystrihnúť v bočnej strane pŕs kapsu a naplňte ju s marhuľami. Tri polovice marhúľ sú dostačujúce. Mimochodom posoliť a okoreniť.
  2. Syr nastrúhame na jemnom strúhadle, pridáme kyslú smotanu a jemne budeme rezať alebo namačkaný cesnak. A vložiť zmes do každého prsníka. Jednoducho nie veľa.
  3. Prsia uamkneme špáradlami. Posypať môžete trochu parmezánom a korením.
  4. Potrite plech olejom a dajte naň plnené kuracie. Pečieme asi 40 minút pri teplote 180 stupňov, kým budú pripravené.
  5. Podávané s horúcou ryžou alebo zeleninou. Dobrú chuť!

Jedná sa o veľmi chutné jedlo ! Kombinácia produktov je jednoducho chutná a sme si istí, že vám budú chutiť.

Zdieľajte tento krásny recept na sociálnych sieťach!

ZDROJ:TAKPROSTO.CC

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>