Kuracie závitky so špenátom a paradajkami

Kombinácia špenátu a sušených paradajok je rovnaká dokonalosť ako vyprážané huby s cibuľou. Rolky sú veľmi aromatické, jemné, farebné a veľmi chutné a zároveň sa ľahko a rýchlo pripravujú.

Rolky nakrájajte na plátky, ktoré môžu byť ideálne aj ako desiatu na párty doma. Chutia skvele ako za tepla, tak aj za studena. Určite očaria každého.

Ingrediencie:

  • 4 kuracie prsia
  • pár listov čerstvého špenátu
  • 1 paradajka
  • 100 g mozzarelly
  • soľ
  • korenie
  • olej
  • 2 strúčiky cesnaku

Postup:

Nakrájajte špenátové listy. Opečte jemne to na horúcej panvici. Potom pridajte cesnak vylisovaný v Prahe a dochutíme soľou a korením. Všetko dôkladne premiešajte.

Potom z rajčiat odstráňte semena a zvyšnú časť nakrájajte na malé kocky. Potom pridajte paradajok do špenátu. Celok sa opäť jemne premieša.

Umyte a osušte mäso papierovou utierkou. Potom jemne vyklepte prsia a dochutíme soľou a korením.

Potom vložíme pripravenú výplň na každé prsia. Zabalíme to do rolky.

Potom smažte každú rolku v horúcom oleji na každej strane, až kým nebude mať zlatohnedú farbu. Potom predhrejte rúru na 190 stupňov a pečte rožky ďalších 10 minút.

Pred podávaním nakrájajte na plátky.

ZDROJ:sovkusom.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>