Nikdy som neznášala sekanú, ale akonáhle mi kamarátka poslala tento recept, tak som ju začala milovať

Milujete mäso? A čo takto sekanú? My vám prinášame výborný recept na sekanú, ktorú si zamiluje celá vaša rodiny. Sekaná je pokrm z mletého mäsa a je poslednou dobou čoraz viac obľúbená. Poďme sa teda pozrieť ako si túto dobrotu urobiť doma.

ingrediencie:

  • 1 / 4kg mletého hovädzieho mäsa
  • 1 / 4kg mletého kuracieho mäsa
  • cibuľa
  • 2 vajcia
  • mrkva
  • 30ml olivového oleja
  • majonéza
  • strúhanka
  • mletý koriander
  • sušená bazalka

Postup:

Cibuľu a mrkvu si nakrájame na kocky a dáme na panvicu. Pečieme dozlatista a medzi tým si v miske zmiešame oba druhy mletého mäsa.
Naďalej okoreníme a osolíme.
Vajcia spolu so strúhankou a majonézou a túto zmes pridáme k mletému mäsu spolu aj s cibuľkou a mrkvou. Teraz stačí sekanú len dokonale
premiešať a vytvarovať ho do klasickej rolády. Potom vložíme sekanú do rúry na 180% a pečieme hodinu.

Tento recept sme sami vyskúšali a naozaj je výborná. Jedná sa o jednu z najlepších sekaných.

ZDROJ:jensprav.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>