Recept na palacinky, krorých môžete zjesť koľko len chcete a nepokazia vašu postavu

Máte radi palacinky? Ale čo tá postava?

Tento článok je určený pre tých, ktorí dodržiavajú zdravú stravu a nepoužívajú výrobky z bielej pšeničnej múky, napríklad, dodržiavajú bezlepkovú diétu. Všetci sme počuli o nebezpečenstvách gluténu a alergiách, ktoré spôsobuje.

Mám pre vás skvelú správu! Existuje mnoho receptov na lahodné palacinky bez pšeničnej múky! Zabudnite na lepok v palacinkách, tu sú chutné a bezpečné pre vaše zdravie a tvar recepty. Tam sú tiež chutné a zdravé potraviny pre vás, pretože obsahujú komplexné sacharidy, ktoré nám energiu.

Po prvé, niektoré tipy od odborníkov na výživu na výrobu palaciniek:

  • Nepoužívajte droždie. Po prvé, majú vysoký obsah kalórií a po druhé, môžu spôsobiť fermentáciu v črevách. A hoci kvasinky obsahujú veľa vitamínu B pre ploché brucho, nie sú vhodné.
  • Do cesta pridajte niekoľko polievkových lyžíc olivového oleja a počas procesu vyprážania nebude potrebný žiadny olej. Použite panvicu so špeciálnym nepriľnavým povlakom, ktorý tiež pomôže znížiť používanie oleja.
  • Použite tučné alebo rastlinné mlieko, napríklad: sóju, kokos, sezam. Sezamové mlieko je ľahké urobiť doma.
  • Nahraďte pšenicu akoukoľvek inou múkou: ryža, ovsené vločky, kukurica, pohánka. V skutočnosti existuje mnoho druhov múky.
  • V úlohe plnka plnené palacinky, použitie non-high-kalórie potraviny: zelené, zelenina, ovocie.
  • A napriek tomu, palacinky – sacharidové jedlo, je lepšie jesť ráno. Na raňajky sú vhodné najmä dobré palacinky.

Tieto palacinky neobsahujú žiadnu múku! Nikdy som si nemyslel, že je to vôbec možné. Škrob produkuje vynikajúce tenké a veľmi pevné, elastické palacinky.

  • Mlieko – 500 ml
  • Vajcia – 3 ks
  • Rastlinný olej – 3 polievkové lyžice
  • Cukor – 2-3 lyžice
  • Škrob (je lepšie, abybol kukuričný) – 6 polievková lyžica

Príprava:

Najprv zmiešajte vajcia s cukrom a soľou. Môžete to urobiť akýmkoľvek spôsobom, ktorý je pre vás vhodný: mixér, šľahač. Množstvo cukru sa môže meniť podľa chuti. Ale pamätajte, že ak dáte veľa cukru – palacinky rýchlo horia.


Mlieko sa má mierne zohriať na izbovú teplotu a kombinovať s vajcami. Ak pridáte studené mlieko, napríklad z chladničky, v cesto sa vytvoria hrudky.

Škrob môže byť pridaný kukuričný alebo zemiakový, v závislosti na tom, čo máte po ruke. Cesto dobre premiešajte, aby ste sa vyhli hrudkám.

Pridajte rastlinný olej. Cesto by malo byť tenké.

Panvu dobre zohrievajte a namažte rastlinným olejom. A začnite s pečením.

Pozrite sa, ako krásne palacinky budete mať.

Bon appetit!

ZDROJ:lababar.ru

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>